KARABÜK / MERKEZ - Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarının ardından 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı alındığını kaydetti.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Dönümünü Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Yakışır Bir Şekilde Kutlandı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Konu Soru Dağılım Tabloları Yayımlandı

Yürürlüğe giren Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'nde ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurdu.

Ekm

Okulumuza Okul Müdürü Olarak Atanan Halil BEKCİ Müdürümüze Hoş Geldin, Okulumuza Uzun Yıllardır Okul Müdürü Olarak Hizmet Eden Metin ERGÜN'E Yeni Görev Yerinde Başarılarının Devamını Dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Okul İçi Voleybol Turnuvası Devam Ediyor.

Ekm

Gençlik Merkezi Liderleri; tanıtım yaparak, öğrencilerimize faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.

Ekm

27 Eylül 2023 Çarşamba Günü "Mevlid-i Nebi" Programının Sunumu Yapıldı.

Eyl

23 Eylül 2023 Cumartesi Günü İtibariyle Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız (DYK) Başladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı eylül dönemi sorumluluk sınavları yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürümüz Halil BEKCİ'nin Yapmış Olduğu Açılış Konuşması İle Başladı.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi Günü Eğitim Öğretim Başlıyor.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılının sene başı öğretmenler kurulu toplantısını yaptık.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı başladı.