KARABÜK / MERKEZ - Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: kmyal

Nis

“Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında okulumuzda 23 Nisan Dünya Kitap Günü’nde  “Kitap ruhun gıdası, aklın ilacıdır.” temalı kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ara

14 Aralık itibariyle okulumuzda resim sergisi  gerçekleştirilmiştir. Resim öğretmeni Soner YÜCE'nin rehberliğinde oluşturulan resim sergisi ile yetenekli öğrencilerin ön plana çıkarılması sağlanmış ve sanata verdiğimiz önem gözler önüne serilmiştir.

Resim sergisinde hemen hemen her sınıftan öğrencilerin serbest stille değil belirli bir konu üzerine yaptıkları eserler  sergilenmiştir. Öğretmenlerimizin portre çalışmaları, bazı ressamların eserleri ve beğenilen bazı resimlerin çizimleri de yer almıştır. Sergi okulda öğrenci ve öğretmenler tarafından beğeni topladı. Bizler de görev alan öğrenci öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.